Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Militärvägen, Vänersborg, Brogatan, Mölndal, Kryptongatan, Göteborg, Kungsportsavenyn, Sahlgrenska Sjukhuset, Borås, Döbelnsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm

Skövde, Militärvägen, Vänersborg, Brogatan, Mölndal, Kryptongatan, Göteborg, Kungsportsavenyn, Sahlgrenska Sjukhuset, Borås, Döbelnsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.50 Skövde, skadegörelse genom brand 
På Militärvägen brinner det i tre containrar, räddningstjänst till platsen och släcker. Polis skriver en anmälan, ingen gripen i nuläget.  

02.40 Vänersborg, misstänkt rattfylleri
Polis kontrollerar en personbil på Brogatan och föraren, en man i 20-årsåldern tas med för provtagning. En anmälan skrivs.  

03.04 Mölndal, stöld genom inbrott
Larm går från ett företag på Kryptongatan. Två personer ses lämna platsen i en liten silverfärgad bil. På plats konstateras ett inbrott, bland annat har tre mobiler stulits. Skospår säkras och en anmälan skrivs. Ingen är gripen i nuläget.

04.29 Göteborg, misshandel
På Kungsportsavenyn har okänd person knivskurit en man i ansiktet, därefter sprungit från platsen. Den skadade mannen körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. I nuläget finns inga ytterligare uppgifter finns, en anmälan om grov misshandel skrivs. 

06.39 Borås, bråk
Från Döbelnsgatan kommer samtal om bråk i en lägenhet. Polispatrull omhändertar en person för fylleri, ingen ytterligare åtgärd.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra