Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Angered, Mejramsgatan, Kummingatan, Lerum, Aspens, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det hart varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Angered, Mejramsgatan, Kummingatan, Lerum, Aspens, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.49 Angered, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Mejramsgatan med anledning av att någon tänt eld på en parkerad bil. Sammanlagt är det två bilar som skadas på grund av branden. En person ses springa från platsen i sambnad med att branden startade.

00.49 Angered, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Kummingatan med alening av en bilbrand. Branden sprider sig till andra parkerade bil och totalt är det sex bilar som brinner på platsen. I anslutning till platsen anträffas en dunk som tas i beslag.

01.22 Lerum, inbrottsförsök
På Aspens camping griper polisen  två män som försökt att göra inbrott i en parkerad tysk husbil. När männen försökte bryta upp dörren till husbilen vaknade paret i husbilen och inbrottstjuvarna sprang från platsen. Polisen kunde gripa männen på flyende fot. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra