Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Grafitvägen, Hjällbogärdet, Götene, Källby, Stallbacken, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Trollhättan, Grafitvägen, Hjällbogärdet, Götene, Källby, Stallbacken, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.29 Hjällbo, personrån
Vid Hjällboskolan är det en man i 40-årsåldern som blir rånad på sin mobiltelefon och kontanter av ett okänt antal personer. I samband med rånet blev han misshandlad. han körs till sjukhus med lindriga skador. 

04.05 Trollhättan, stulen bil
Ett inbrottslarma går på bilåtervinningen vid Grafitvägen och när polisen är på väg fram möter de en bil som visar sig vara stulen. När polisen vänder om har bilen försvunnit och den anträffas senare tom. Bilen återlämnas till ägaren.

04.16 Hjällbo, bilbrand
Vid Hjällbogärdet börjar en parkerad bil brinna och en bil som står parkerad bredvid skadas av branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

05.06 Götene, trafikolycka
På riksväg 44 vid Källby är det en manlig lastbilschaufför som kör på två lösspringande hästar. Den ena hästen avlider på platsen och den andra skadas, men springer från platsen. Bilisten klarar sig utan skador. Vägen stängs av i samband med arbetet på platsen. Den skadade hästen tog sig tillbaka till stallbacken men avled på platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra