Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Östra Larmgatan, Vänersborg, Herrljunga, Alingsåsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Göteborg, Östra Larmgatan, Vänersborg, Herrljunga, Alingsåsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.08 Göteborg, skadegörelse
Ett vittne ser hur en man krossar en ruta till en butik på Östra Larmgatan. Polis får ett signalement och kan hitta mannen i anslutning till brottsplatsen, mannen har en axel ur led och körs till sjukhus. En anmälan skrivs.  

04.55 Vänersborg, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst åker till Rotenäs där en personbil brinner. Bilen släcks och polispatrull gör en anmälan om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.

05.54 Herrljunga, rån
Två maskerade män kommer in på en bensinstation på Alingsåsvägen och hotar personal med en kofot. Männen tillgriper bland annat tobaksvaror och lite kontanter. Inga personskador finns uppgivna, inga uppgifter finns om att det skall ha funnits kunder i butiken. Polispatrull till platsen, spaning med hund i området och en ficklampa hittas som tas i beslag. En anmälan skrivs och skospår säkras på platsen. Ingen gripen i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra