Karta som med röd fyrkant ramar in Angered, Gråbovägen, Eriksbo, Härryda, Hällingsjö, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Angered, Gråbovägen, Eriksbo, Härryda, Hällingsjö, Västra götalands län, Västra Götalands län

05.32 Angered, trafikolycka
På Gråbovägen vid Eriksbo är det en manlig biliust som kör in i en stolpe och blir stående tvärs över vägen. Inga personskador och bilen bärgas från platsen.

05.46 Härryda, trafikolycka
På länsväg 156 Hällingsjö är det en bilist som av okänd anledning kör av vägen. Föraren klagar på nacksmärtor och det är oklart om sjukhusvård behövs. 

05.57 Kungälv, mord/dråpförsök
Vid Svarvaregatan är det en man i 50-årsåldern som uppger för en förbipasserande bilist att han blivit knivskuren och vill ha hjälp. Polis och ambulans kallas till platsen och mannen som har tagit sig tillbaka till sin husvagn anträffas i husvagnen. Det visar sig att brottet ska skett igår på kvällen och lite oklara omständigheter. Polisen inleder en förundersökning gällande mord/dråpförsök. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Ingen gärningsman kvar på platsen.

Mest läst av andra