Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Strömstad, Göteborg, Årstidsgatan, Norra Kortedala, Nya Allén, Raoul Wallenbergs Gata, Vasastaden, Lidköping, Torgbron, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Strömstad, Göteborg, Årstidsgatan, Norra Kortedala, Nya Allén, Raoul Wallenbergs Gata, Vasastaden, Lidköping, Torgbron, Västra götalands län, Västra Götalands län

Enligt vakthavande befälet i region har natten varit lugn och inga större händelser har inträffat.

181124

Kl 21:09 Strömstad, trafikolycka

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Lv 1037 Nordby, Hogdal där en bil kört av vägen och börjat brinna. Två personer fanns i bilen och båda har tagit sig ur och de är lindrigt skadade.

Anmälan skrivs angående trafikolycka. Det finns inga uppgifter om någon fått åka till sjukhus.

Kl 23:53 Göteborg, bilbrand

Vid Årstidsgatan i norra Kortedala är det en bil som brinner. Vittnen har sett en person springa från platsen. Räddningstjänsten släcker branden. Ingen är gripen, anmälan skadegörelse genom brand.

181125

Kl 01:20 Göteborg, trafikolycka med smitning

Två personer blir påkörda i korsningen Nya Allén – Raoul Wallenbergs gata i Vasastaden. De är lindrigt skadade. Mannen som kör en VW Golf avviker från platsen i okänd riktning. Polis och ambulans kallas till platsen och en av de båda påkörda får uppsöka sjukhus för kontroll. Anmälan smitning från trafikolycka.

Kl 02:22 Lidköping, misshandel

Två män bråkar med varandra vid Torgbron i centrala Lidköping. Under bråket ramlade de båda ned från bron och hamnar på en betongavsats ca 4 meter ned och de erhåller båda sådana skador att de förs med ambulans till sjukhus och skadeläget på de båda är oklart. Polispatrull skriver anmälan om misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra