Karta som med röd fyrkant ramar in Munkedal, Brudåsvägen, Göteborg, Älvsborgsgatan, Borås, Norra Sjöbogatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Munkedal, Brudåsvägen, Göteborg, Älvsborgsgatan, Borås, Norra Sjöbogatan, Västra Götalands län

02.45 Munkedal, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Brudåsvägen och elden har spridit sig till ytterligare en bil. Räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och patrullen skriver anmälan. Båda bilägarna befann sig på platsen, oklart hur branden har startat.

03.27 Göteborg, stöld.
 Ett vittne ser hur två personer visar stort intresse till en parkerad bil på Älvsborgsgatan. En av dem lägger sig under bilen och använder någon form av elverktyg. Polis till platsen men då har personerna redan hunnit därifrån. Visar sig att katalysatorn saknas då man ”sågat” av den.
Kontakt med ägaren till bilen som då berättar att detta inte var första gången. En anmälan skrivs.

04.09 Borås, skadegörelse genom brand.
Ett flertal bilar brinner på Norra Sjöbogatan varför polis samt räddningstjänst åker till platsen. Visar sig att det är tre bilar totalt som skadats i samband med branden. Inga tydliga tecken på hur det hela har startat i nuläget. Patrullen skriver anmälan och ingen är gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra