Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härryda, Mölnlycke, Gullspång, Göteborg, Rosenlundsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Härryda, Mölnlycke, Gullspång, Göteborg, Rosenlundsgatan, Västra Götalands län

22:18, Härryda, rån
Vi får in ett larm via SOS om en skadad man vid en hållplats i Mölnlycke. Mannen har bestämt träff med en kvinna. När han kommer till den avtalade platsen blir han överfallen och rånad av ett flertal gärningspersoner. De tar bland annat hans mobiltelefon och bilen. Han blir slagen med någon form av tillhygge. Mannen förs tills sjukhus i ambulans för kontroll. Inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om grovt rån är upprättad. Ingen gripen i nuläget.

22:18, Gullspång, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Sokärret. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen saknar även körkort och är också misstänkt för grov olovlig körning.

01:14, Göteborg, misshandel
Vi får in ett samtal om en skadad man på Rosenlundsgatan. En patrull åker till platsen. Mannen har enligt uppgift blivit nedslagen av en gärningsperson, som sprungit från platsen. Inget ambulansbehov. Patrullen kör mannen hem och upprättar en anmälan om misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra