Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Brålanda, Lerum, Floda Station, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Vänersborg, Brålanda, Lerum, Floda Station, Västra Götalands län

22:57 polisområde Fyrbodal, sexuellt ofredande
Vårdnadshavare till ett barn i 10-årsåldern larmar polis från en camping i polisområde Fyrbodal. Enligt uppgift har en äldre man tagit kontakt med barnet på campingens toalett och försökt få med barnet in i ett duschutrymme. Barnet tog sig därifrån, skärrad men fysiskt oskadd. Polis har varit på plats för informationsinhämtning och spårsäkring. En anmälan om sexuellt ofredande upprättas.

23:48 Vänersborg, inbrottsstöld
Allmänhet ser ljuset från en ficklampa inne i en bygdegård i Brålanda och ringer polisen. En misstänkt bil lämnar platsen under tiden som polis är på väg fram. Inringaren kör efter, ut på E45 och i riktning mot Brålanda. Bilen kör i hög hastighet och anmälaren förlorar den ur sikte. Polisen kan konstatera att ett fönster till bygdegården brutits upp och att en del gods har burits ut. Oklart om tjuvarna fått med sig något. En anmälan gällande stöld genom inbrott skrivs. Ingen misstänkt påträffad i nuläget.  

01:19 Lerum, skadegörelse
Vid Floda station hör allmänhet någon som ropar och skriker, samt ljud av krossat glas. Polis kallas till platsen, där en man i 25-årsåldern påträffas. Denne tillstår att han slagit sönder en ruta till en tågkur. En anmälan gällande skadegörelse samt narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...