Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Angered, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Anträffad död

En död person har anträffats i ett skogsparti nära Angered Arena.

Angered, Göteborg, Västra Götalands län

Det var förbipasserande som upptäckte kroppen och larmade SOS. Det är i nuläget oklart vad som hänt och vad som orsakat dödsfallet. Polisen är på plats och kroppen är ännu inte identifierad. Ett område kommer att spärras av för en teknisk undersökning. I nuläget finns ingen rubricering i ärendet.

Uppdatering 2024-08-06, klockan 07:00
Teknikerna blev klara med sin undersökning under natten och därmed hävdes avspärrningarna. Utifrån kroppens skick att döma verkar det som att kroppen legat ute i terrängen en tid. Personen har inte identifierats, och därmed har inte heller några anhöriga kunnat underrättas. Av samma anledning kan frågor gällande kön och ålder inte besvaras i dagsläget. Med anledning av att vi i det här skedet inte kan utesluta att brott har begåtts, har en förundersökning gällande mord inletts. En rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras av kroppen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...