Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vårgårda, Mariestad, Strömstad, Strandpromenaden, Ulricehamn, Hökerumsmotet, Uddevalla, Tjärhovsgatan, Göteborg, Kungsladugård, Majorna, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Vårgårda, Mariestad, Strömstad, Strandpromenaden, Ulricehamn, Hökerumsmotet, Uddevalla, Tjärhovsgatan, Göteborg, Kungsladugård, Majorna, Västra Götalands län

23.29 Vårgårda, trafikolycka
På Tummeltorpsvägen kolliderade en bilist och en mopedist i låg hastighet. Mopedföraren, en 15-årig pojke, fick ont i benen bland annat men behövde inte åka till sjukhus. En del plåtskador på fordonen. Inga misstankar om brott. 

01.05 Mariestad, drograttfylleri
I Enåsa stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Han saknade också körkort och rapporterades även för olovlig körning.

01.31 Strömstad, misshandel
På Strandpromenaden har två män i 45-årsåldern blivit misshandlade. En gärningsman hade lämnat platsen när polis kom. Troligtvis rör det sig om slag och inga uppgifter om tillhyggen. En av männen hade en sprucken läpp och den andre hade bland annat slagit i huvudet. Han ville dock inte åka med ambulansen. Anmälan om misshandel utan någon misstänkt.

01.49 Ulricehamn, bilbrand
Vid Hökerumsmotet började en bil att brinna med öppna lågor. Bilen stod parkerad på en pendelparkering och branden misstänks vara anlagd. Ingen är i nuläget misstänkt men en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

01.56 Uddevalla, bilbrand
En bil började brinna på Tjärhovsgatan och man misstänker att branden är anlagd. Inga uppgifter om att andra bilar kommit till skada. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen misstänkt i nuläget.

02.39 Göteborg, inbrott på hotellrum
På ett hotell i Kungsladugård har någon brutit upp dörren till ett hotellrum. Man har stulit en del bagage samt en bilnyckel. När man kontrollerar bilen visar det sig att den också blivit stulen. Bilen larmades ut och anträffades senare i Majorna. Anmälningar om stöld genom inbrott samt tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättades. Ingen gripen.

02.42 Vårgårda, inbrott
Larm från företag på Lindbladsvägen. Vaktbolag kunde se två personer inne på företagets område som försökte ta sig in i någon container. Polis åkte till platsen och kunde snabbt säkra en av personerna. Den andre spårades upp med hund. Männen som är i 30-40-årsåldern greps misstänkta för stöld genom inbrott. I nuläget är det oklart vad som stals 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...