Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Lerum, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Lerum, Västra Götalands län

23:55 Göteborg, olaga intrång
Personal på en läkarklinik och uppger att två obehöriga personer befinner sig i företagets lokaler. Personerna syns på bild från en övervakningskamera. Polis åker till adressen och går in i lokalerna, som då är tomma. Patrullerna söker av möjliga flyktvägar, men ingen misstänkt gärningsperson påträffas. Oklart om något tillgripits. En anmälan gällande olaga intrång upprättas.

02:46 Lerum, stöld genom inbrott
Flera larm löses ut i en livsmedelsbutik i Lerum. Polis åker till adressen och butiken söks igenom, tjuvarna har dock lämnat. En hundpatrull söker i närområdet men ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En mindre summa ska ha stulits från en insamlingsbössa, eventuellt också tobaksvaror. En anmälan gällande stöld genom inbrott skrivs.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/26/26-september-07.02-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...