Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Södra Forsåkersgatan, Nils Ericsonsgatan, Alingsås, Stampen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Södra Forsåkersgatan, Nils Ericsonsgatan, Alingsås, Stampen, Västra Götalands län

22:14, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om en bil som brinner på Södra Forsåkersgatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Ingen misstänkt eller gripen. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:03, fylleri, Göteborg
Vi får in ett samtal om att en utslagen man ligger på en cykelbana utanför ett hotell på Nils Ericsonsgatan. Polis åker till platsen och omhändertar mannen för berusning.

05:51, trafikolycka, Alingsås
Två personbilar är involverade i en olycka på E6 vid Stampen i riktning mot Göteborg. Räddningstjänst, ambulans och polis larmade till platsen. Oklara personskador. En fil i södergående riktning avstängd i samband med olyckan. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra