Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Nordic Wellness, Agnestadsgatan, Falköping, Billingstorpsvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Skövde, Nordic Wellness, Agnestadsgatan, Falköping, Billingstorpsvägen, Västra Götalands län

Kl 22.35 Misshandel, Billingehof, Skövde. En man i 20-årsåldern har blivit misshandlad av ett flertal personer i anslutningen till parkeringen vid Nordic Wellness. När polisen kommer till platsen är gärningsmännen inte kvar på platsen. Polisen skriver anmälan om misshandel.

Kl 01.04 Rattfylleri Agnestadsgatan, Falköping. En polispatrull stoppar en A-traktor för kontroll. Föraren blåser positivt och medtas för vidare provtagning. Föraren är en ung man i 16-årsåldern. Polispatrullen skriver anmälan om misstänkt rattfylleri.


Kl 01.25 Rattfylleri Agnestadsgatan, Falköping. En polispatrull kontrollerar ytterligare ett fordon på Agnestadsvägen. Föraren blåser positivt och medtas för vidare provtagning. Föraren är en man i 45-årsåldern. Patrullen skriver anmälan om rattfylleri.

Kl 04.17 Rattfylleri Billingstorpsvägen i Skövde. En personbil har kört in i en A-traktor. Föraren av personbilen, en man i 20-årsåldern, erkänner på plats att han kört berusad. I den påkörda A-traktorn sitter två personer, en yngre kvinna i 16-årsåldern och en yngre man i 17-års åldern. Mannen som uppger att han är berusad blåser positivt och medtas för ytterligare provtagning. Patrullen skriver anmälan om rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

Händelsekarta

Laddar karta...