Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Torslanda Torg, Göteborg, Gamla Riksvägen, Mölndal, Hisingsgatan, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Torslanda Torg, Göteborg, Gamla Riksvägen, Mölndal, Hisingsgatan, Trollhättan, Västra Götalands län

Kl 22.22 Torslanda Torg, Göteborg Misshandel och olaga hot alternativt grovt olaga hot.

Larm inkommer till polisen om att en man slår en annan man. Det visar sig att flera personer är målsägande då gärningspersonen har slagit och hotat flera personer. Gärningspersonen har lämnat i en bil. Patruller bedriver allmän spaning efter bilen utan resultat. Anmälan skrivs på misshandel och olaga hot. Gärningspersonen skall även ha hotat med en kniv. Sammanlagt är det fyra målsägande som blivit hotade av gärningspersonen och det finns vittnen till händelsen.

Kl 22.28 Gamla riksvägen i Mölndal, Drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

En polispatrull kontrollerar ett fordon. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av droger och han medtas för ytterligare provtagning. Föraren är en man  i 20-årsåldern. I bilen finns flera personer varav två är minderåriga och där tas kontakt med vårdnadshavare.

Kl 00.37 Hisingsgatan i Göteborg, Drograttfylleri och ringa narkotikabrott. 

En polispatrull kontrollerar ett fordon och de känner en doft av narkotika i bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han visar sig vara positiv på cannabis. Anmälan skrivs på drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Kl 03.33 Tngvallaplan i Trollhättan, Försök till rån.

En man i 25-årsåldern har blivit misshandlad av två personer. De hade kommit fram till honom och hotat honom och ville råna honom. Gärningspersonerna fick inte med sig något i samband med rånet. I samband med det så blev han skuren i ansiktet av något vasst föremål. Ambulans kommer till platsen och han bedöms inte vara i behov av sjukvård. Hundpatrull söker av området utan resultat. Anmälan skrivs på rån/försök till rån.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...