Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Slalomvägen, Härryda, Koppersvägen, Stenungsund, Kungälvs Sjukhus, Landerivägen, Vänersborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Slalomvägen, Härryda, Koppersvägen, Stenungsund, Kungälvs Sjukhus, Landerivägen, Vänersborg, Västra Götalands län

23:33 Smitning från trafikolycka, Slalomvägen, Härryda

En person, en man i 50-årsåldern, ringer polisen om att han blivit påkörd av en bil som sedan lämnade platsen. Anmälaren uppger att han inte har några allvarliga skador och ej behöver ambulans. Enligt uppgifter på plats så har anmälaren behövt kasta sig åt sidan för att inte bli påkörd. Signalement finns på bilen och polisen kommer fortsätta utreda brottet och anmälan skrivs avseende smitning från trafikolycka.

00:09 Rattfylleri, narkotikabrott eget bruk, Koppersvägen, Stenungsund.

En polispatrull stoppar en personbil med tre män i 20-årsåldern i. Föraren kan misstänkas för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och innehav och de båda andra männen kan misstänkas för narkotikabrott eget bruk. Föraren medtas för ytterligare provtagning på Kungälvs sjukhus. Anmälan skrivs på alla tre männen.

05:55 Skadegörelse genom brand, Landerivägen, Vänersborg.

Larm kommer in till polisen från SOS om att det brinner på Landerivägen. Någon har tänt eld på fasaden, det var en mindre brand och räddningstjänsten hade släckt när patrullen kom fram. Anmälan skrivs på skadegörelse genom brand, ingen är gripen och det finns ingen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...