Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson på plats.

Västra Götalands län

23:30, försök till stöld, Skövde
En person konfronterar en misstänkt gärningsperson i ett trapphus. Det uppstår någon form av handgemäng. Den misstänkte gärningspersonen springer därifrån. Polis larmas till platsen och en patrull tar upp en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

23:09, brand, Strömstad
Vi får in ett larm om en brand i en byggnad i Hogdal. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. Branden har enligt uppgift uppstått i ett elskåp. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

Misshandel i relation, Storgöteborg
En kvinna larmar polis om att hon har blivit slagen av sin sambo. Kvinnan uppger att det inte är första gången. Polis åker till den aktuella adressen. Kvinna har blåmärke och ont i höften enligt uppgift. Inget ambulansbehov. Mannen grips på plats misstänkt för misshandel. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra