Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Fjällvägen, Göteborg, Björlanda, Borås, Islandsgatan, Von Utfallsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Uddevalla, Fjällvägen, Göteborg, Björlanda, Borås, Islandsgatan, Von Utfallsgatan, Västra Götalands län

23.50 Uddevalla, drograttfylleri
På Fjällvägen stoppades en bilist för kontroll. Förare var en man i 20-årsåldern som visade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och rapporterades för drograttfylleri.

01.17 Göteborg, misshandel
På ett företag i Björlanda har en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av en annan man. Han hade blivit slagen och skallad i ansiktet och fick åka med till sjukhuset för omplåstring. Männen har en jobbrelation. En anmälan om misshandel har upprättats men ännu har den misstänkte inte anträffats.

01.18 Borås, bilbrand
På Islandsgatan började en bil brinna på en parkering. En person sågs springa från platsen i samband med att branden startade. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand men i nuläget finns ingen misstänkt.

05.00 Göteborg, inbrott
På Von Utfallsgatan gick larmet på ett företag och vaktbolaget kunde se att tre maskerade gärningspersoner hade tagit sig in i lokalerna. När väktare och polis kom fram fanns ingen kvar och det är oklart hur gärningspersonerna tog sig från platsen. De hade tagit sig in i lokalerna genom att krossa en ruta. Företaget säljer laserutrustning, GPS m.m. men det är i nuläget oklart exakt vad som stulits. Ingen gripen.

Misshandel och olaga hot i relation samt barnfridsbrott i Polisområde Storgöteborg
Under natten har en kvinna gripits efter att ha misshandlat och hotat sin man. Hon ska bland annat hotat honom med en kniv. Mannen ska inte behövt åka till sjukhus. Parets barn blev vittnen till händelsen och därför har även en anmälan om barnfridsbrott upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra