Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Orustgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Bergakungen, Skånegatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Orustgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Bergakungen, Skånegatan, Västra Götalands län

En hel del fylleri och misshandel i regionen under kvällen och natten men inga allvarligare händelser.

18.56 Göteborg, brand
På Orustgatan har det brunnit i en lägenhet. Branden hade startat i vardagsrummet och eventuellt är det ett stearinljus som vält. En kvinna i 70-årsåldern fick åka med till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Ingen misstanke om brott.

00.18 Östra Fyrbodal, misshandel
Vittnen ringer om att det är bråk i en grannlägenhet. En kvinna hade blivit misshandlad av sin man, bland annat ska han ha tagit strypgrepp på henne. Kvinnan var inte i behov av vård. Mannen greps av polis och en anmälan om misshandel skrevs.

01.45 Göteborg, rån
Vid Bergakungen på Skånegatan har en man i 20-årsåldern blivit rånad. Fem personer varav två med kniv tilltvingade sig hans jacka, skor, bankkort samt mobil innan de försvann från platsen i bil. Han började blöda näsblod men behövde inte åka till sjukhus. Polisen skrev en anmälan om rån men i nuläget finns ingen misstänkt.

Mest läst av andra