Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Göteborg, Merkuriusgatan, Järntorget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Borås, Göteborg, Merkuriusgatan, Järntorget, Västra Götalands län

23.41 Borås, grov misshandel
I Borås har en kvinna i 40-årsåldern blivit misshandlad av en man i 45-årsåldern. Misshandeln har skett i en lägenhet och kvinnan har fått flera tänder utslagna. Oklart om hon åkte med till sjukhus. Mannen gripen på plats misstänkt för grov misshandel.

00.21 Göteborg, rattfylleri
På Merkuriusgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri samt eget bruk av narkotika.

04.27 Göteborg, rån
En man i 35-årsåldern kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad på sin mobiltelefon vid Järntorget för cirka 45 minuter sedan. Två män har visat upp en kniv för honom och han har även fått en mindre rispa på halsen. Oklart om han behövde vård för skadan. Polisen larmar ut signalementet på rånarna och efter en stund kan man gripa två män i 30-35-årsåldern misstänkta för rån.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra