Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Sammanfattning över nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Sammanfattning över nattens händelser.

Dalskogen, Lysekil, Smögen, Kleven, Mariestad, Hjortmossen, Trollhättan, Teatergatan, Göteborg, Björndalen, Västra Götalands län

17.35 Rattfylleri, Dalskogen, Lysekil. Polis stoppar en moped för kontroll där föraren, en man, tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

23.44 Brott mot trafiklagen, Smögen. En personbil stoppas för kontroll där föraren, en man, misstänks för brott mot trafiklagen genom svarttaxi.

23.53 Bråk, Kleven, Smögen. Polis larmas till Kleven med anledning av ett större bråk utomhus. Polis på plats håller förhör och tar upp anmälningar gällande misshandel i tre fall, med lindriga skador. Det finns ingen känd gärningsperson.

00.14 Trafikolycka, Ek, Mariestad. En person blir påkörd i samband med en trafikolycka. Två bilar bärgas från platsen. Arbete pågår. 

00.59 Misshandel, Dalskogen, Lysekil. En man blir misshandlad av okända gärningsmän. Mannen blöder från näsan, och ambulans tillkallas. En anmälan skrivs.

02.56 Misshandel, Hjortmossen, Trollhättan. En man blir misshandlad utomhus, varefter en gärningsman lämnar platsen springandes. Ambulans tillkallas, och polis söker i området efter den misstänkte. 

03.42 Grov misshandel, Teatergatan, Göteborg. Polis skickas till platsen med anledning av bråk utomhus. På plats griper polis tre män som misstänkta för misshandel av två personer. En av dessa förs med ambulans till sjukhus. 

04.47 Rattfylleri, Björndalen, Trollhättan. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning och omhändertas därefter enligt lagen om berusade personer.

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. Anmälare ser hur en man slår en kvinna utomhus. Polis skickas till platsen, och mannen anträffas. Polis skriver en anmälan gällande misshandel. 

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. En man uppger att han blivit slagen i ansiktet av en kvinna han tidigare haft en relation med. Misshandel har skett i en bostad, och på platsen griper polis kvinnan som misstänkt för misshandel. Mannen har inte behövt vård i samband med misshandeln. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra