Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Mariestad, Granngården, Grind, Göteborg, Stampgatan, Odinsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Enligt vakthavande befälet i regionen har natten varit en väldigt lugn polisiär natt med få händelser. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och till kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson

Uddevalla, Mariestad, Granngården, Grind, Göteborg, Stampgatan, Odinsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

Uppdatering Uddevalla angående butiksrånet 170831.
Fem personer har under sen kväll/natt blivit anhållan för rånet. Två av dem för gärningen och tre för medhjälp.
Polisen har genomfört några husrannsakningar under natten och kommer under dagen att fortsätta arbete med ärendet.
Ett omfattande arbete återstår i lagföringen och polisen i Uddevalla kommer under dagen att genomföra bland annat förhör med de misstänka mm.

Texten uppdateras så snart det finns mer uppgifter i händelsen.

170831 kl 21:44. Mariestad, inbrott
Företaget Granngården har inbrott. Gärningsmännen har sågat upp en grind och brutit upp en bakdörr till fastigheten. Oklart vad som är tillgripit. Anmälan inbrott och ingen är gripen.

23:31 Göteborg Skadegörelse
En anmälare uppmärksammar en person som klottar på polisstationen på Stampgatan. Anmälaren följer och påvisar gärningsmannen som grips på Odinsgatan och på sig hade han en sprayburk.

170901 kl 03:47. Ale , inbrott
Väktare larmas till en klädesbutik invid E 45,an. Ett fönster på nedervåningen har brutits upp. Ingen kunde gripas för gärningen och det är oklart vad som är tillgripet.


 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra