Karta som med röd fyrkant ramar in Lilla Edet, Trollhättan, Sylte, Göteborg, Lövgärdet, Lidköping, Skara, Borås, Västra Nygatan, Mariestad, Leksberg, Skövde, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Lilla Edet, Trollhättan, Sylte, Göteborg, Lövgärdet, Lidköping, Skara, Borås, Västra Nygatan, Mariestad, Leksberg, Skövde, Västra Götaland, Västra Götalands län

21.32 Lilla Edet, rattfylleri
Vittne som kör efter vinglande bil ringer polisen. Färden går norrut på E45 från Lilla Edet mot Trollhättan. Vid Sylte kan polispatrull stoppa den vinglande bilen. Föraren, en man i 35-årsåldern blåser positivt och får därför följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

22.16 Göteborg, rån
I Lövgärdet försökte tre personer råna en man som var på väg hem från en butik. De tre männen hotade med pistolliknande föremål och kniv. Rånarna fick inte med sig något. Den utsatte mannen fick en mindre sårskada i handen, troligen från kniv som rånarna hade. Troligen avbröts försöket av att vittnen ropade högt. Polisen sökt efter rånarna i området men ingen gripen. Anmälan om försök till rån.

22.32 Lidköping, rattfylleri
Polispatrull stoppar en bil för kontroll i Hamnområdet. Föraren som är en man i 20-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri genom påverkan av narkotika.

22.49 Skara, skadegörelse
I centrala Skara ser vittnen hur en man slår på bilar, kastar blomkrukor och verkar allmänt förvirrad. Mannen hittas och omhändertas av polis. Oklart i nuläget vilka skador det fanns på bilarna.

23.10 Borås, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Västra Nygatan där det brinner i en båt som står på ett båtsläp. Även två bilar som står intill skadas i branden. Oklar brandorsak. Anmälan om skadegörelse genom brand.

04.20 Mariestad, trafikolycka
På Riksväg 26 vid Leksberg har en bil kört av vägen och voltat. Föraren som var en man i 50-årsåldern körs i ambulans till sjukhuset i Skövde. Initialt bedöms skadorna som lindriga.

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra