Karta som med röd fyrkant ramar in Herrljunga, Borås, Uddevalla, Göteborgsvägen, Brämhult, Anders Carlssons Gata, Lindholmen, Ulricehamn, Rasta, Strängsered, Vänersborg, Frändefors, Trollhättan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Vakthavande på ledningscentralen rapporterar en lugn natt i länet. Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman och till kvällen kommer Hans Lippens och Peter Adlersson.

Herrljunga, Borås, Uddevalla, Göteborgsvägen, Brämhult, Anders Carlssons Gata, Lindholmen, Ulricehamn, Rasta, Strängsered, Vänersborg, Frändefors, Trollhättan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.11 Herrljunga, viltolycka
På länsväg 181 i Herrljunga har en bilist kört på en älg. Föraren i bilen körd i ambulans till sjukhuset i Borås. Okänt skadeläge. Eftersöksjägare inkallad för att söka efter den skadade älgen.

23.34 Uddevalla, skadegörelse m.m.
Polis kallas till en pizzeria på Göteborgsvägen där en ruta krossats. När polis kommer till platsen hittas en man inne i pizzerian. Han sade till poliserna att han slagit sönder rutan och gått in för att han var hungrig. Mannen grips misstänkt för skadegörelse och olaga intrång.

00.51 Borås, villainbrott
Ett inbrottslarm går till ett väktarbolag. Det är en villa i Brämhult som larmet kommer från. Vid kontroll på plats kan det konstaterats att ett fönster är uppbrutet. Okänt vad som stulits. Inga spår av tjuv eller tjuvar. Tekniker ska under dagen genomföra undersökning på platsen. 

01.05 Göteborg, inbrott
Polis kallas till ett utbildningsföretag på Anders Carlssons gata, Lindholmen. En glasruta i entrén är krossad till ett utbildningsföretag. Polis till platsen men ingen kan gripas.

03.54 Ulricehamn, stöld
Vid Rasta i Strängsered kommer vittne på person som slangar diesel ur parkerade bilar. Tjuven flyr men lämnar kvar utrustning för att slanga diesel ur tankar och även dunkar. Polis söker efter tjuven men hittar ingen. Utrustning tas i beslag.

05.45 Vänersborg, viltolycka
Ambulans och polis kallas till en älgolycka på E45 vid Frändefors. En personbil har kört på en älg. Älgen död på platsen och föraren i bilen körs i ambulans till sjukhuset i Trollhättan.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra