Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Landerigatan, Bergsäter, Alingsås, Färgaregatan, Göteborg, Färjestaden, Trollhättan, Pettersbergsvägen, Karlstorp, Skövde, Skultorp, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

God morgon. Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och kvällens Jenny Widén. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

Borås, Landerigatan, Bergsäter, Alingsås, Färgaregatan, Göteborg, Färjestaden, Trollhättan, Pettersbergsvägen, Karlstorp, Skövde, Skultorp, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.15 Borås Narkotikabrott Polispatrull anträffar en personbil för på Landerigatan, Bergsäter. Vi bilen kontrolleras tre personer, varav en är efterlyst. Då två av de kontrollerade personerna visar tecken på påverkan av narkotika fattas beslut om provtagning. Det gick dock inte att styrka vem av dem som kört bilen.

00.10 Alingsås Olovlig körning Polispatrull stoppar en personbil för kontroll på Färgaregatan. Föraren, en man, saknar behörighet att köra bil och rapporteras för olovlig körning.

00.11 Göteborg Rattfylleri Polispatrulll stoppar en personbil för kontroll på Karls IX:S väg, Färjestaden. Tre män färdas i bilen, och misstanke uppstår om narkotikabrott. Föaren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, och en av passagerarna tas även han med för provtagning misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk.

01.42 Trollhättan Rån Polis och ambulans larmas till Pettersbergsvägen, Karlstorp, där en misshandel inträffat. Enligt uppgifter ska en man blivit skärskadad, och mannen förs med ambulans till sjukhus. Någon misstänkt gärningsman finns inte kvar på brottplatsen. Det framkommer att händelsen ska ha varit ett rån, där målsägande blivit slagen av okända gärningsmän, som i samband med det tillgriper hans plånbok, mobil och jacka. En anmälan gällande grovt rån alternativt rån upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

02. 46 Skövde Grov misshandel Polis skickas till en bostadsadress i Skultorp där en man  uppger att han blöder, och att en kniv ska finnas i bostaden. På plats i bostaden, en lägenhet, anträffar polispatrullen två män varav en ska ha en skärskada på halsen. Ambulans budas till platsen. Skadan uppges inledningsvis vara av lindrig art. Den andre mannen grips som misstänkt för försök till grov misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.