Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Göteborg, Rannebergen, Fjällhavren, Skövde, Carlsrovägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.21 Göteborg, försök till mord
Samtal inkommer till polisen om skottlossning i Rannebergen. Ytterligare samtal säger att en man har blivit skjuten och ligger på marken utanför Fjällhavren. Mannen, som är i 30-årsåldern, är troligtvis skjuten i benen och var vaken och talbar när han fördes till sjukhus. Hans skador ska inte vara livshotande. En röd bil har setts lämna platsen efter skottlossningen. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning har gjorts under natten. Mannens kläder har tagits i beslag, likaså någon tomhylsa som hittades på platsen. Polisen har genomfört dörrknackning i området och även pratat med vittnen. Ingen gripen.

23.45 Skövde, rattfylleri
På Carlsrovägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som misstänks vara påverkad av något och han får följa med för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

03.24 Göteborg, inbrott
Larmet går från ett apotek på Doktor Fries Torg. När polis kommer fram kan man konstatera att någon brutit upp en dörr till apoteket och tagit sig in. Ingen kvar på platsen och det är i nuläget oklart vad som stulits. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra