Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Stenungsund, Fregatten, Bryggan, Hisingen, Lundbyleden, Göteborg, Luftvärnsvägen, Alingsås, Lygnareds Camping, Västra götalands län, Västra Götalands län

03.00 Stenungsund, brand
Vid Fregatten på brygga 10 är det någon som eldar och det börjar brinna i bryggan. Det ligger ett flertal båtar förtöjda vid bryggan men räddningstjänsten lyckas begränsa elden till bara bryggan. Efter cirka 45 minuter lyckas räddningstjänsten få branden under kontroll.

04.37 Hisingen, stulen bil
På Lundbyleden stoppas en bil med tre personer i för kontroll. Bilen visar sig vara falskskyltad och bilen är anmäld stulen. De tre i bilen grips misstänkta för tilolgrepp av fortskaffningsmedel.

05.10 Göteborg, trafikolycka
På Luftvärnsvägen i höjd med Kvibergs skolan är det en bilist som kör av vägen och in i ett förråd vid skolan. En person ses gå från platsen och är ej anträffad.

05.59 Alingsås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Lygnareds camping med anledning av att ett husvagn ska brinna. Det visar sig att det brunnit i tre husvagnar som skulle iväg till skroten. Alla tre blev nedbrunna. Inga personskador och det är oklart vad som orsakat branden. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Mord/dråp, försök Mordförsök

Linköping, Östergötlands län

Kl. 17.15 larmades polis och ambulans till en bostad i centrala Linköping. På plats anträffades en s...