Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Edsvägen, Johannebergsvägen, Göteborg, Bergum, Haga Nygata, Ulricehamn, Restaurang Bryggan, Norra Liden, Kungälv, Vikingagatan, Timjansgatan, Gjuterigatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Vänersborg, Edsvägen, Johannebergsvägen, Göteborg, Bergum, Haga Nygata, Ulricehamn, Restaurang Bryggan, Norra Liden, Kungälv, Vikingagatan, Timjansgatan, Gjuterigatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.24 Vänersborg, singelolycka
Vid Edsvägen - Johannebergsvägen är det en kvinnlig bilöist som kör i diket. Hon klagar på smärtor i en hand och vrist. Hon körs till NÄL för vård.

22.39 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Skärsjölundsvägen i Bergum med anledning av att det ska brinna i en lada. Oklart hur mycket det brunnit. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

23.48 Göteborg, personrån
Vid Haga Nygata blir en man under knivhot avtvingad sin mobiltelefon av två okända yngre män i åldern 20 - 25 årsåldern. Inga personskador.

01.29 Ulricehamn, grov misshandel
Polis larmas till restaurang Bryggan med anledning av att flera personer slåss. Två personer blir misshandlade av tre personer med tillhyggen. En av de två misshandlade tar sig hem medans den andre körs till sjukhus för vård. Ingen gripen.

02.00 Göteborg, stöld
Vid Norra Liden är det en man i dryga 40-årsåldern som stjäl en cykel och åker från platsen. Polisen griper mannen i näörområdet på cykeln. Mannen omhändertas och en anmälan gällande stöld skrivs.

02.19 Kungälv, bilbrand
På Vikingagatan på en parkering vid Willys börjar det brinna i tre parkerade bilar. Polisewn skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.24 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Gårdstensbergen där det ska brinna i tre parkerade bilar vid Timjansgatan. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.25 Vänersborg, bilbrand
På pendelparkeringen på Gjuterigatan börjar det brinna i två parkerade bilar. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra