Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Karltorpsvägen, Uddevalla, Kungsgatan, Mölndal, Blandsädesgatan, Vänersborg, Resecentrum, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Trollhättan, Karltorpsvägen, Uddevalla, Kungsgatan, Mölndal, Blandsädesgatan, Vänersborg, Resecentrum, Västra Götalands län

23.30 Trollhättan, narkotikabrott
Vid Karltorpsvägen stoppar polisen en bil med fyra personer i efter ett kortare förföljande. Vid stoppet är det två personer som springer från platsen och dom slänger flaskor mot poliserna utan att träffa. De andra två i bilen omhändertas för kroppsbesiktning då de misstänks vara narkotikapåverkad.

23.45 Uddevalla, rån
Vid Kungsgatan kommer det in en knivbeväpnad man på restaurang Kerstin och hotar personalen samtidigt som han stjäl några flaskor vin Han försvinner från platsen och ingen har kommit till skada.

02.39 Mölndal, bilbrand
På en parkering vid Blandsädesgatan är det någon som tänder eld på en parkerad bil. Branden sprider sig till en annan parkerad bil på parkeringen. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.04 Vänersborg, inbrott
Vid Resecentrum är det fyra personer som bryter sig in kiosken och stjäl bland annat tobaksvaror. De fyra kan gripas av polis i närområdet.

Sammanfattning brott i nära relation: inkomna ärendet under vecka 28 till polisen i region Väst är 63 och förmedlade kontaktförbud är 10.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra