Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Sjöbo, Göteborg, Näset, Skövde, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon dagens presstalespersoner är Hans Lippens och Stefan Gustavsson

Borås, Sjöbo, Göteborg, Näset, Skövde, Västra Götalands län

Borås
Angående händelsen i Borås stadsdelenm Sjöbo under måndagskvällen finns det för närvarande inget mer att säga om. Den tekniska undersökningen är avslutad och den ska nu analyseras vidare samt sammanställning av vittnes- och målsägandeförhör.

2020-08-10

Kl 22:21 Borås, mopedrån

Målsägande blir rånad på sin moped i Sjöbo. Utanför hans arbete, när han skulle åka därifrån satt det två yngre män som hotade honom med kniv och kom över hans moped. Han är inte fysiskt skadad. Anmälan rån och ingen är gripen. Målsägande är i 30 års åldern och det finns vittnen till händelsen.

Kl 22:26              Göteborg, bråk

Vid Näset badet är några yngre personer som slåss med varandra. När polis kommer till platsen springer det folk åt alla håll.  Flera personer identifieras men ingen vill anmäla någonting. 

2020-08-11

Kl 03:37              Skövde, rattfylleri

En anmälare från Skövde sjukhus ringer och informerar om en patient sp m är påverkad sätter sig i en bil och kör från platsen. Polispatrullen ansluter, stoppar och kontrollerar bilföraren. Mannen är i 50 års ålder och misstänks för rattfylleri / drograttfylleri och grov olovlig körning .

Mest läst av andra