Karta som med röd fyrkant ramar in Grästorp, Södergatan, Göteborg, Tycho Brahes Gata, Bergsjön, Askims Industriväg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Grästorp, Södergatan, Göteborg, Tycho Brahes Gata, Bergsjön, Askims Industriväg, Västra Götalands län

01.45 Grästorp, Inbrott
Vid Södergatan är det ett okänt antal personer som anväder en bil som murbräcka när de backar in i Elons butik. Tjuvarna får med sig mobiltelefoner, läsplattor och laptops. De försdvinner från platsen i bilen som användes som murbräcka och en annan bil. Polisen spanar i området utan att finna varken tjuvar eller bilar.

02.50 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Tycho Brahes Gata i Bergsjön med anledninmg av att det ska brfinna i en lägenhet. Det visar sig vara torrkokning i ett kök och de boende släckte själva branden. Inga personskador. Ingen misstanke om brott.

03.46 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Askims Industriväg griper väktare två personer, en man och en kvinna under pågående inbrott i Din Bil Siats lokaler. De hade krossat en ruta och tagit sig in i lokalen. De båda gripna överlämnas till polis.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra