Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Älgarås, Göteborg, Övre Husargatan, August Barks Gata, Högsbo, Kungsportsplatsen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Töreboda, Älgarås, Göteborg, Övre Husargatan, August Barks Gata, Högsbo, Kungsportsplatsen, Västra götalands län, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Ulla Brehm.

23.10 Töreboda, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en brand i ett 5-bilsgarage i Älgarås. Räddningstjänsten släcker branden och polispatrullen skriver en anmälan om misstänkt skadegörelse genom brand. Inga uppgifter om skadeomfattning.

03.10 Göteborg, inbrott
Polis kallas till en möbelfirma på Övre Husargatan där vittne sett person inne i butiken. På plats konstateras att en ruta är krossad och någon varit inne i lokalerna. Polis spårar med hund men ingen kan gripas. Okänt vad som stulits. Anmälan om inbrott i butik.

03.26 Göteborg, inbrott
Polis kallas till en köks- och inredningsfirma på August Barks gata i Högsbo där ett inbrottslam utlösts. På plats konstateras att inbrott skett. En ruta är sönderslagen in till företaget. Ingen tjuv finns kvar på plats men i närheten träffar polispatrull på två män. När dessa kontrolleras framkommer uppgifter som gör att de misstänks för inbrottet. Två datorer som har stulits vid inbrottet hittas också i närheten av där de två misstänkta greps.

04.02 Göteborg, personrån
En man ringer till polisen och säger att han i närheten av Kungsportsplatsen rånats på sin jacka och kontanter. Den man som rånade honom hotade med kniv. I närheten kan polispatrull gripa en man misstänkt för rånet. Den misstänkte är i 25-årsåldern och han misstänks för personrån.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra