Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Björkhaga, Göteborg, Solstrålegatan, Länsmansgården, Bengtsfors, Floraleden, Bredfjällsgatan, Hammarkullen, Brunna, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Töreboda, Björkhaga, Göteborg, Solstrålegatan, Länsmansgården, Bengtsfors, Floraleden, Bredfjällsgatan, Hammarkullen, Brunna, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.22 Töreboda, rattfylleri
På länsväg 200 vid Björkhaga stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en kvinna misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning och vidare utredning. Även en kvinnlig passagerare misstänks vara narkotikapåverkad. Även hon fick följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

01.44 Göteborg, försök till mord
Polis och ambulans kallades till Solstrålegatan i Länsmansgården där en taxichaufför anträffat en skadad man utomhus. Den skadade mannen hade skärskador i ryggen. Den skadade som är i 50-årsåldern kördes i ambulans till sjukhus för vård. Han var vaken och talbar och ett kortare initialt förhör har genomförts med honom. Ingen misstänkt gripen men en förundersökning gällande försök till mord har inletts.

03.50 Bengtsfors, skadegörelse
Polis kallas till Floraleden där en julbock brinner i rondellen. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.11 Göteborg, skadegörelse
Räddningstjänst och polis kallades till Bredfjällsgatan i Hammarkullen där en parkerad bil brann. Bilar som stod parkerade intill den brunna bilen kan också ha skadats. Anmälan om skadegörelse genom brand.

04.50 Göteborg, skadegörelse
Räddningstjänst och polis kallades till Slottskogen där en cirka 15 meter lång plastval vid en lekplats satts i brand. Ingen misstänkt finns men en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

Mest läst av andra