Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Trollhättan, Västra Götalands län

23:09, Göteborg, bedrägeri
En gärningsperson förmådde en målsägande att ta pengar på en bankomat i centrala Göteborg och ge pengarna till gärningspersonen. Gärningspersonen hade uppgivit sig vara skadad och inte haft någonstans att bo. En anhörig till målsägande kontaktade polisen när denne fick kännedom om vad som hade hänt. Polis kunde lokalisera och identifiera gärningspersonen, en kvinna i 25-årsåldern. Hon misstänks nu för bedrägeri.

01:26, Trollhättan, trafikolycka
En personbil väjde för ett djur och körde ner i diket så att fordonet hamnade på sidan. Föraren, en man i 25-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus för kontroll då mannen uppgav sig ha vissa smärtor i överkroppen. En polisanmälan skrevs gällande trafikolycka, utan misstanke om brott.

04:25, Göteborg, stöld
En person bevittnade hur en gärningsperson kapade ett lås till en cykel. Gärningspersonen lämnade sedan platsen på den stulna cykeln. Polis var snabbt på plats och kunde fånga in personen, en man i 25-årsåldern. Vid kontroll av mannen påträffades även en mindre mängd misstänkt narkotika samt föremål som gick under knivlagens bestämmelser. Mannen misstänks nu för stöld, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.

Brott i nära relation
En man greps i polisområde Fyrbodal efter att ha skadat en kvinna som han har en relation till. Kvinnan fick vissa skador i ansiktet och på en arm, dock inget som krävde ambulanstransport. Mannen ska även ha uttryckt dödshot mot kvinnan. Mannen misstänks nu för misshandel och olaga hot.

Händelsekarta

Laddar karta...