Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Guldhedsskolan, Lerum, Lekstorps Industriväg, Uddevalla, Kålgårdsbergsgatan, Lona Knapes Gata, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Guldhedsskolan, Lerum, Lekstorps Industriväg, Uddevalla, Kålgårdsbergsgatan, Lona Knapes Gata, Västra Götalands län

22.55 Göteborg, rån
Vid Guldhedsskolan är det en kille i 18-årsåldern som uppgher att han blivit rånad på sin guldkedja, kläder, klocka och mobiltelefon av ett flertal maskerade personer. I samband med rånet blev han misshandlad. Polis körde honom till sjukhus för vård. 

01.27 Lerum, mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Lekstorps Industriväg med anledning av en brand i en industribyggnad där det bland annat finns solcellsutrustning och restaurangutrustning. Branden visar sig vara anlagd och man kan se två personer som krossar en ruta till byggnaden och kasta in något som kan liknas med en brandbomb. Inga personskador. När räddningstjänsten är klara kommer platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

01.46 Uddevalla, grov misshandel
Vid Kålgårdsbergsgatan är det en man i 20-årsåldern som blir nedslagen till marken och sparkad på av en okänd person. Mannen körs till NÄL för vård. Poliosen inleder en förundersökning gällande grov misshandel.

06.12 Göteborg, grov stöld
Vid Lona Knapes Gata, 421 är det ett flertal personer som med hjälp av en Skylift tar sig in på Mediamark via andra våningen. I samband med stölden försvinner det en svart Audi från platsen. Oklart vad de fått med sig. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Ingen gripen. 

 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra