Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Badhusgatan, Karl Johansgatan, Järnvägsgatan, Falköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats

Badhusgatan, Karl Johansgatan, Järnvägsgatan, Falköping, Västra Götalands län

00:19 Misshandel, Strömstad
Polis kallades till Badhusgatan där en flicka under 18-år blivit misshandlad med knytnävsslag i ansiktet av en kvinna. Målsägaren ska enligt uppgifter till polisen suttit i en bil som blivit blockerad av ett fordon, när hon sa till blev hon misshandlad.
Polis på plats har upprättat en anmälan om misshandel, ingen gripen i nuläget.  

01:27 Misshandel, relation, Göteborg
Polis larmades till Karl Johansgatan där en man setts jaga en kvinna, polis på plats kunde säkra en man och en kvinna samt vittnen. Mannen ska ha varit våldsam mot kvinnan och tryckt upp henne mot en vägg och hållit hårt i hennes huvud. Polis grep mannen som är i 30-årsåldern misstänkt för misshandel. Kvinnan kördes hem av polispatrull efter förhör, kvinnan hade inget akut vårdbehov.

03:25 Skadegörelse genom brand, Falköping
På Järnvägsgatan i Falköping sättes en bil i brand, polis och räddningstjänst åkte till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades då branden kan ha varit anlagd. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...