Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Uddevalla, Östra Larmgatan, Göteborg, Västra Götalands län

17:03 Åldringsbrott, Göteborg
En kvinna i 90-årsåldern blev uppringd av en person som uppgav sig vara från polisen och han påstod att kvinnan skulle ta fram bankkort och smycken, som inom kort skulle hämtas av polisen. Kvinnan som var rådig kontaktade polisen som genast började bevaka adressen i hopp om att gripa förövarna då de skulle komma och hämta godset hos kvinnan. Efter en längre insats avslutades arbetet då förövarna ej varit vid adressen. En anmälan om försök till bedrägeri upprättades.   

23:40 Grov vårdslöshet i trafik mm. Uddevalla

Polis larmades om en trafikolycka på Hästepallarna i Uddevalla. En personbil ska ha voltat på platsen och börjat brinna. En person ska ha tagit sig självmant ur bilen, polis och räddningstjänst samt ambulans åkte till platsen. Föraren en man i 60-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus med oklar skadebild. Mannen misstänks för Grov vårdslöshet i trafik, drog rattfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott. 

04:47 Rån, Göteborg
En person ska ha rånats på Östra Larmgatan i Göteborg av tre okända gärningsmän och polis skickades till plasten.  Målsägaren ska under rånet misshandlats med slag i ansiktet så att blodvite uppstått från både näsa och läpp. Det gods som blivit taget från målsägaren ska ha varit mobiltelefon samt diverse bankkort. Gärningsmännen såg sist då de sprang mot centralstationen och en eftersöknings insats inleddes utan att någon av dem kunde gripas. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra