Karta som med röd fyrkant ramar in Snorregatan, Seminariegatan, Uddevallavägen, Munkedal, Tingstadstunneln, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser

Snorregatan, Seminariegatan, Uddevallavägen, Munkedal, Tingstadstunneln, Västra Götalands län

23:59 Mordbrand, Göteborg
Polis och räddningstjänst kallades till Snorregatan med anledning av en villabrand. Fastigheten inrymde tre lägenheter och var övertänd när polis kom till platsen, samtliga boende hade evakuerats och ingen verkade skadats allvarligt i branden. Räddningstjänst beslutade att rasrisken i fastigheten var för stor för att gå in med personal. En utredning om mordbrand inleddes och platsen kommer att undersökas så fort släckningsarbetet är klart och platsen svalnat. 

00:01 Skadegörelse genom brand, Seminariegatan, Göteborg
Polis och räddningstjänst larmades om ett flertal containerbränder inom loppet av en timma. Enligt vittnen ska personer lämnat platsen strax innan branden startade.

02:41 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg
Polis larmades om en misshandel i relation, En kvinna ska ha blivit slagen av sin man och blivit bespottad. När polis kom till platsen ville kvinnan inte anmäla brott. Polis tog upp en anmälan till socialtjänsten en så kallad SOL 14 anmälan. Mannen fick skjuts till socialjouren för att hitta boende under natten. 

02:57 Skadegörelse genom brand, Munkedal
En flaket till en timmer bil misstänks ha satts i brand av okänd gärningsperson på Uddevallavägen i Munkedal. Fordonet ska ha varit parkerat vid tillfället. Ägaren informerades och en anmälan upprättades. 

04:16 Trafikbrott, Göteborg
Två män i 25-årsåldern stoppades av en polispatrull då de kört med sparkcyklar i Tingstadstunneln. Männen fick motta var sin ordningsbot för tilltaget. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra