Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Floda, Göteborg, Lerum, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott

En förbipasserande på ett tåg ser 3 stycken personer som verkar bryta sig in i ett cykelförråd vid Floda stationsväg i Floda.

Floda, Göteborg, Lerum, Västra Götalands län

När polispatrullen anländer träffar de på två av personerna. Vid kontroll av personerna så anträffas saker som kan förmodas vara stöldgods. En kvinna anträffas också lite längre bort. Vid ytterligare kontroll visar det sig att 2 cyklar samt en elsparkcykel kan knytas till personerna. En utav cyklarna är tillgripen i Göteborg och patrullen får kontakt med ägaren. På männen anträffas också narkotika och de kan misstänkas för narkotikabrott. De tre personerna är i 35-års åldern. Samtliga tre personer grips och anmälan skrivs avseende stöld och narktikabrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...