Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kållered, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Bil med misstänka/påverkade personer kör mot Göteborg efter det att man troligen stulit kläder i en butik i Kållered.

Göteborg, Kållered, Mölndal, Västra Götalands län

En polisman larmar om att en bil med troligen tre personer som kan vara påverkade lämnat Kållered där de troligen tillgripit gods i en butik. Anmälaren/polismannen följer bilen som kör mot Göteborg.

Personerna misstänkt ha tillgripit kläder i en butik vid Kållered västra. Bilen kör mot Göteborg och upp mot Sankt Sigridsplan.

Polis hinner upp det misstänkta bilen i höjd med Sankt Sigfridsplan. Där stoppas den misstänkta bilen. I bilen finns tre personer, två män och en kvinna.

Samtliga i bilen grips misstänkta för stöld. I bilen finner polisen mängder med gods som troligen kommer från flera olika butiker. Godset beslagtaget. 

 

 

 

 

 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra