Karta som med röd fyrkant ramar in Arendal, Ytterhamnsmotet, Hyrbilen, Oljevägen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, smitning från En trafikolycka mellan personbil och lastbil ska enligt SOS ha inträffat vid Arendal. Flera personer ska ha avvikit från personbilen.

Arendal, Ytterhamnsmotet, Hyrbilen, Oljevägen, Göteborg, Västra Götalands län

Räddningstjänst och ambulans samt polis kallas till Ytterhamnsmotet där en kollision mellan en personbil och en lastbil ska ha inträffat.

Räddningstjänsten kommer först till platsen. De konstaterar att lastbilen är påkörd av personbilen som är en hyrbil. Räddningstjänsten uppger att det varit 4-5 ungdomar i hyrbilen.  Samtliga ungdomar uppges sedan springa från platsen i riktning Ytterhamnsgatan. Inga kända personskador. Det uppges handla om två flickor och tre killar, som delat upp sig i två grupper. Vittne har sett hur en annan bil hämtat upp minst tre av de som avvikit från platsen. Färden går ut mot Oljevägen.

Polis kommer till platsen samtidigt som denna uppgift kommer in. Polisen kan stoppa den aktuella bilen. I bilen finns två flickor och två yngre män. De som sprungit från trafikolyckan, möjligen saknas en av pojkarna.

Ambulans tillkallas för kontroll av de som varit involverade i olyckan, troligen ingen allvarligt skadad. Ännu oklart vem som kört bilen vid olyckstillfället.  

Mest läst av andra