Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Bodenvägen, Svartövägen, Mjölkuddsvägen, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Luleå, Bodenvägen, Svartövägen, Mjölkuddsvägen, Norrbottens län

22:18 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en adress i Luleå med anledning av ett bråk. En person ska ha försökt ta sig in i en bostad och bråk ska ha uppstått. Två män ska ha varit inblandade. Anmälan om misshandel och hemfridsbrott upprättas. En av männen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och överlämnas till sjukvård.

22:27 Trafikolycka, Luleå
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka på Bodenvägen/Svartövägen i Luleå centrum. Två personbilar har kolliderat. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats. Ärendet utreds som vårdslöshet i trafik. 

02:49 Våldsamt motstånd, Luleå
Polisen beordras till sjukhuset i Sunderbyn med anledning av att en man ska ha betett sig illa mot personal och ordningsvakt då de försökt få honom att lämna platsen. Polisen omhändertar mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för våldsamt motstånd.

04:39 Trafikkontroll, Luleå
Polisen har haft en trafikkontroll på Bodenvägen i Luleå. Två ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser. Uppmätta hastigheter var 99 respektive 117 kilometer i timmen på 90-sträckan.

05:59 Olovlig körning, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en moped på Mjölkuddsvägen i Luleå. Föraren, en man, saknar behörighet att köra mopeden. Anmälan om olovlig körning upprättas. 

Mest läst av andra