Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Drottninggatan, Persgatan, Hörngatan, Filmstaden, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Flera samtal om kraftig smäll i centrum.

Drottninggatan, Persgatan, Hörngatan, Filmstaden, Norrköping, Östergötlands län

11.46 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Drottninggatan med anledning av en kraftig smäll som hörts i centrum. Flera personer har ringt till SOS och till polisen om detta.

Flera polispatruller beordrades till adressen och ett arbete med att undersöka vad som kan ha orsakat ljudet har påbörjats. Med anledning av det arbetet har vissa avspärrningar upprättats i centrum.

Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon person ska ha skadats.

12.12 Avspärrningar är upprättade i korsningen St Persgatan/Hörngatan, Drottninggatan/St Persgatan och vid ingången till Filmstaden.

12.19 Polisen har inte hittat några fysiska spår efter någon explosion. Vissa kontroller återstår och fram tills dess att de har gjorts kommer avspärrningarna att vara kvar.

12.56 Avspärrningarna har nu hävts och polisen har lämnat platsen.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser som kan hjälpa till att reda ut vad som orsakat det höga ljud som ledde till att flera personer larmade polisen. Den som har uppgifter att lämna ombeds komtakta polisen på 114 14. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra