Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Åtvidabergs Kommun, Marielund, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Åtvidabergs Kommun, Marielund, Norrköping, Östergötlands län

God morgon. Polisens regionledningscentral öst har under natten till fredagen hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län.

22:07 Åtvidaberg

En man i 50-årsåldern har anhållits misstänkt för en våldtäkt mot en kvinna i Åtvidabergs kommun. Mannen greps kort efter händelsen. Ärendet är lett av åklagare. 

23:41 Marielund, Norrköping 

En man i 35-årsåldern har anhållits som misstänkt för misshandel i relation. Händelsen utspelade sig inomhus. Kvinnan blev inte allvarligt fysiskt skadad. 

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Misstänkt våldtäkt i Åtvidaberg och misshandel i Norrköping under natten

Alternativ text:

Under natten har Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Vid 22:07 anhölls en man i 50-årsåldern misstänkt för en våldtäkt mot en kvinna i Åtvidabergs kommun. Mannen greps kort efter händelsen och ärendet leds av åklagare. Vid 23:41 anhölls en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel i relation i Marielund, Norrköping. Händelsen skedde inomhus och kvinnan blev inte allvarligt fysiskt skadad.

Mest läst av andra