Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hammarby, Tunavallen, Krongatan, Västra Åsgatan, Bergsgatan, Västeråsvägen, Tuna Park, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Polisinsats/kommendering På lördag den 27 juli klockan 18.00 är det dags för match mellan AFC Eskilstuna och Hammarby IF på Tunavallen.

Hammarby, Tunavallen, Krongatan, Västra Åsgatan, Bergsgatan, Västeråsvägen, Tuna Park, Eskilstuna, Södermanlands län

Arrangören räknar med att det blir fullsatt på arenan, vilket innebär lite drygt 7 000 åskådare. Arrangör och polis uppmanar publiken att komma till arenan i god tid före avspark. Rutiner för insläpp och visitering på de allsvenska arenorna gör att det kan ta tid att få in all publik på läktarna. Insläppet påbörjas 16.30.

Pyrotekniska varor eller brandfarliga vätskor är förbjuden på arenan, likaså att medföra alkohol eller andra droger, vapen eller andra farliga föremål.

Evenemanget kommer att påverka trafiken i anslutning till Tunavallen, publik som har möjlighet uppmanas att lämna bilen hemma och istället gå eller ta cykeln.

Krongatan förbi Tunavallen kommer avstängd med cirka tider 16.00-22.00, kan bli ett tidigare avslut. Trafik från centrum i riktning mot Tunavallen dirigeras om via Västra Åsgatan, Sommarogatan, Bergsgatan. Västeråsvägen för er som ska i riktning mot Tuna Park eller in mot centrum kommer vara öppen som vanligt – men ha i åtanke att det kan bli en del störningar i trafiken kring Tunavallen.

Polisen kommer arbeta för att kvällen blir en välkomnande och positiv publikfest för alla!

Mest läst av andra