Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gnesta Kommun, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Gnesta Kommun, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Inbrott i Gnesta

22:46 får polisen vetskap om ett inbrott som ska ha ägt rum i en företagslokal i Gnesta kommun. Detta efter att man fått uppgift från väktare på platsen. Ingen gärningsperson har frihetsberövats och ingen är i nuläget misstänkt. Polisen har spärrat av brottsplatsen samt upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Vad som eventuellt kan ha tillgripits i samband med händelsen är för närvarande ej klart.

Polisen har utöver detta hanterat flera ärenden gällande viltolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Inbrott i Gnesta - Polisen utreder stöld genom inbrott

Alternativ text:

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 30-tal ärenden, varav ett gällande ett inbrott i en företagslokal i Gnesta. Klockan 22:46 får polisen kännedom om inbrottet efter uppgifter från vakt på platsen. Ingen person har gripits eller är misstänkt i nuläget. Brottsplatsen är avspärrad och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är oklart vad som eventuellt kan ha stulits vid händelsen. Polisen har även hanterat ärenden kring viltolyckor och utfört rutinkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra