Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härryda, Björkhaget, Göteborg, Bergsjön, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Ett urval ur nattens händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

Härryda, Björkhaget, Göteborg, Bergsjön, Västra götalands län, Västra Götalands län

SH/ Uddevalla, Wilma Andersson

Frågor kring sökandet när det gäller Wilma i Uddevalla hänvisas till presstalesperson på plats i Uddevalla, Anna Göransson på tfn: 0725-895536. Frågor kring förundersökningen hänvisas till Caroline Fransson, åklagare i ärendet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 00.19 Härryda, arbetsplatsolycka
En man skadas i samband med arbete på Landvetters flygplats. Oklart vilken typ av arbete det handlar om men mannen uppges ha fått någon rasande vägg över sig, allt enligt SOS. Polis och ambulans larmas till platsen och mannen avförs till sjukhus med oklara skador. Anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

Kl 01.08 Dals-Ed, brand i lägenhet
Räddningstjänst och polis samt ambulans kallas till en lägenhet vid Björkhaget efter uppgifter om brand i lägenheten. En person uppges vara kvar i bostaden. Räddningstjänsten får ut en man från lägenheten och han avförs till NÄL med okända skador. Mannen bedöms på plats som allvarligt skadad. Branden släcks och lägenheten spärras av för teknisk undersökning. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Kl 02.24 Göteborg, mord alt dråp
En man har hittats avliden i en lägenhet i Bergsjön under natten. Mannen har skador som gör att polisen misstänker mord alt. dråp. Mannen var i 55-årsåldern. Fem personer är hämtade till förhör och en man är gripen misstänkt för mord.

Polisen söker i fortfarande efter flera personer som kan vara involverade och det gör att ytterligare information inte kan lämnas ut från förundersökningen i nuläget.

Kl 09.50: Ärendet fortgår fortfarande vilket innebär att ingen ytterligare information kan lämnas ut.  

Kl 11.15: Ärendet fortgår fortfarande vilket innebär att ingen ytterligare information kan lämnas ut.   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.