Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Götaland, Göteborg, Solskiftesgatan, Mariestad, Bengtsfors, Centrumvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En relativt lugn natt i för polisen Västra Götaland utan några större händelser. Presstalespersoner under torsdagen är Filip Annas och Calle

Götaland, Göteborg, Solskiftesgatan, Mariestad, Bengtsfors, Centrumvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

01: 09 – Göteborg, drograttfylleri, grov olovlig körning med mera

En personbil stoppas på Solskiftesgatan och vid kontroll av föraren, som är en man i 30-årsåldern, visar det sig att han saknar körkort. Patrullen fattar även misstanke om att mannen är drogpåverkad och han tas med för kroppsbesiktning. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott.

01:30 – Mariestad, drograttfylleri med mera

En lastbil stoppas för rutinkontroll på Madlyckegatan. Mannen i 50-årsåldern som kört lastbilen blir misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning, då han saknar giltigt körkort. Vid genomsökande av lastbilen hittas en kniv och han blir därmed även misstänkt för brott mot knivlagen.

02:56 – Bengtsfors, skadegörelse

Polis och räddningstjänst skickas till Centrumvägen där en personbil brinner med öppna lågor. Räddningstjänsten släcker branden och bilen blir helt utbränd. Branden misstänks vara anlagd av okänd gärningsperson och polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

Mest läst av andra