Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Uddevalla, Trollhättan, Västra Götalands län

22:24, Uddevalla, mordbrand
En eller flera gärningspersoner misstänks ha startat en brand i en tvättstuga på ett behandlingshem. Personal på behandlingshemmet lyckades släcka branden. Ingen person uppges ha skadats i samband med branden. Händelsen utreds som mordbrand, anledningen till detta är att det fanns en spridningsrisk. Ingen person har gripits i dagsläget.

22:43, Trollhättan, inbrottsstöld
En person som varit bortrest kom hem till sin bostad och upptäckte att någon plockat bort en fönsterruta på baksidan av bostaden. Det är just nu oklart om någon och i så fall vad som har stulits. Händelsen utreds som inbrottsstöld. Ingen har gripits i nuläget.

Brott i nära relation
En man misstänks för misshandel i Storgöteborg. Mannen ska ha knuffat en kvinna, som han har en relation till, så att kvinnan ramlade och fick vissa skador. Det förelåg inget ambulansbehov.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra