Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Kungälv, Älvbron, Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Mölndal, Kungälv, Älvbron, Borås, Västra Götalands län

22:27, Mölndal, grov stöld
En inringare blev nedputtad av en man som var okänd för inringaren. Därefter stal mannen inringarens glasögon. Ärendet utreds som grov stöld, och hittills har ingen gripits. Inringaren fick inga fysiska skador i samband med händelsen.

00:35, Kungälv, trafikolycka
En personbil kolliderade med ett räcke på Nordre Älvbron i Komarken. I fordonet befann sig en förare och tre passagerare. Samtliga fördes till sjukhus. Skadeläget är ännu oklart, frågor gällande detta hänvisas till sjukvården i dagsläget. Händelsen utreds som grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Personbilen är tagen i beslag för en teknisk undersökning.

00:49, Borås, trafikbrott
En polispatrull genomförde ett stopp på en personbil i Tandared i Borås. Föraren upplevdes av polispatrullen påverkad av narkotika. Polisen påträffade även ett föremål i bilen som utgör brott mot knivlagen. Föraren hade inte heller något körkort. Med anledning av detta misstänks mannen, som är i 50-årsåldern, för rattfylleri, ringa narkotikabrott, grov olovlig körning samt grovt brott mot knivlagen.

Mest läst av andra